neděle 7. srpna 2016

Masové kostky s vejci

150 g hovězí svíčkové, 150 g vepřové kýty, cibule, paprika, 2 rajčata, koření chilli, sůl, pepř, stroužek česneku, lžíce kečupu, 2 vejce, olej
Svíčkovou a vepřové maso nakrájíme na drobné kostičky, okořeníme, osolíme. Cibuli nakrájíme na tenká kolečka a osmažíme ji na pánvi na oleji, pak přidáme kostky masa a necháme je dusit ve vlastní šťávě, až je maso měkké. Přidáme na nudličky nakrájenou očištěnou papriku, kousky rajčat, lžíci kečupu a necháme vydusit na tuk. Nakonec do směsi vmícháme česnek utřený se solí a vejce, která za občasného míchání necháme srazit. Podáváme s tmavým chlebem.

Žádné komentáře:

Okomentovat