Máslo necháme při pokojové teplotě změknout a po kouskách do něj vmícháme směs omytých, najemno posekaných a předem lehce prosolených bylinek. Hotové máslo zabalíme do potravinové fólie a upravíme do válečku nebo kostky (i s fólií ho můžeme vmáčknout do formy na pudink, získáme tak neobvyklý, dekorativní tvar). Vložíme do lednice a necháme ztuhnout. Podáváme k topinkám a čerstvé zelenině nebo k pečeným či grilovaným masům.
pondělí 8. srpna 2016
Bylinkové máslo domaci-recept
bylinky (petrželka., kerblík., estragon., saturejka., kopr)., máslo., sůl
Máslo necháme při pokojové teplotě změknout a po kouskách do něj vmícháme směs omytých, najemno posekaných a předem lehce prosolených bylinek. Hotové máslo zabalíme do potravinové fólie a upravíme do válečku nebo kostky (i s fólií ho můžeme vmáčknout do formy na pudink, získáme tak neobvyklý, dekorativní tvar). Vložíme do lednice a necháme ztuhnout. Podáváme k topinkám a čerstvé zelenině nebo k pečeným či grilovaným masům.
Máslo necháme při pokojové teplotě změknout a po kouskách do něj vmícháme směs omytých, najemno posekaných a předem lehce prosolených bylinek. Hotové máslo zabalíme do potravinové fólie a upravíme do válečku nebo kostky (i s fólií ho můžeme vmáčknout do formy na pudink, získáme tak neobvyklý, dekorativní tvar). Vložíme do lednice a necháme ztuhnout. Podáváme k topinkám a čerstvé zelenině nebo k pečeným či grilovaným masům.
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)


Žádné komentáře:
Okomentovat