čtvrtek 4. srpna 2016

Zapékané palačinky se sýrem a žampióny

Na omelety: 2 vajíčka,¾ l mléka,hladkou mouku,sůl,
náplň: bešamelovou omáčku,½ kg loupaných rajčat,máslo,oregano,olivový olej,,250 g žampiónů,250 g mozzarelly,100 g parmezánu
Nejdříve si připravíme slabounké a světlé palačinky. Pak do bešamelové omáčky vmícháme rajčata, osolíme, přidáme oregano a povaříme. Na oleji podusíme osolené žampióny. Na každou palačinku rozložíme nastrouhanou mozzarellu a parmezán a na sýrovou směs žampióny. Palačinky stočíme a vložíme do zapékací misky, na jejíž dno jsme dali rajskou omáčku. Jejím zbytkem přelijeme palačinky a posypeme strouhaným parmezánem. Zapékáme 10 minut.

Žádné komentáře:

Okomentovat