neděle 16. října 2016

Chilli con carne

400 g předního hovězího, 40 g tuku, vývar, kmín, 2 pálivé chilli papričky, sůl,stroužek česneku, cibuli, 2 zelené papriky, 4 rajčata, 150 g suchých bílých fazolí, 50 g šunky, lžičku gulášového koření, oregano.
Maso nakrájíme na malé kostky, opečeme na části tuku, podlijeme vývarem a podusíme. Přidáme kmín, nasekané chilli papričky, sůl, rozetřený česnek a dusíme. Na zbytku tuku zvlášť podusíme drobně nakrájenou cibuli, zelené papriky a rajčata. Přidáme k masu společně s fazolemi, které den předem namočíme, přimícháme drobně nakrájenou šunku a udusíme doměkka. Nakonec okořeníme kořením a oreganem.

Žádné komentáře:

Okomentovat