neděle 24. února 2013

Zeleninové ragú s bramboráčky


100 g máslo, 100 g karotka, 100 g kukuřice, 100 g brokolice, 100 g celer, 150 ml. smetana 33%, muškátový oříšek, sůl, pepř mletý bílý, polohr. mouka, hladká mouka, 1-2 ks cibule, 100 ml mléko
Karotku a celer pokrájíme na kostičky a povaříme asi 5 minut. Na rozpuštěném másle orestujeme dozlatova cibuli, přidáme karotku a celer a ostatní zeleninu. Zeleninu dochutíme solí, pepřem a muškátovým oříškem. Nakonec zalijeme smetanou, kterou jsme zahustili moukou.Oškrábané brambory nastrouháme a přidáme vejce, mléko, pol. mouku, sůl, pepř, petrželku a smažíme na oleji.

Žádné komentáře:

Okomentovat